Welkom op de website van TC Kloosterzande


Tourclub Kloosterzande is opgericht op 2 december 1981 en is een toerfietsvereniging. De club is aangesloten bij de NTFU ( Nederlandse Toer Fiets Unie ).

Volgens de statuten is de doelstelling van onze tourclub: “ Het bevorderen van het toerfietsen in al zijn verschijningsvormen.” In de praktijk komt het er op neer dat er op zondagochtend gezamenlijk een ritje van ongeveer 60 KM wordt gereden ( bij wijze van training ).

Liefhebbers kunnen na afloop van zo’n ritje in ons clublokaal, Cafe de Kastanje te Kloosterzande onder het genot van een potje bier nog wat napraten over……? Wat je op dat moment kwijt wilt…..!

Gedurende de zomertijd wordt er op de woensdagavond ook nog wat gefietst; voor de sterrit competitie of vrijblijvende trainingsritjes.

Kort samengevat: Bij Tourclub Kloosterzande kun je in groepsverband rondfietsen op een racefiets of ATB en sociaal contact onderhouden met andere fietsers.

Voor meer informatie klik hier , of stuur ons een email berichtje.

Amstel Gold Experience club tocht - 2016
Op zaterdag 9 juli zijn we weer met een delegatie van onze toerclub naar Limburg geweest om daar een toertocht te gaan rijden in het mooie Limburgse landschap.


Ook dit jaar zaten er weer een aantal mooie beklimmingen in het parcours, En de after-party was er ook weer eentje om in te lijsten!

Fiets elfstedentocht - 2016
Op pinkstermaandag 16 mei 2016 is er weer een delegatie van TC Kloosterzande naar Friesland geweest, om aldaar de fiets elfstedentocht te gaan rijden.


Al meer dan 100 jaar fietsen op pinkstermaandag ongeveer 15.000 deelnemers de Fietselfstedentocht. De route van deze 235 kilometer lange tocht start en finisht in Bolsward. Deelnemers starten in 23 verschillende groepen, 's morgens tussen 05.00 en 08.00 uur in het centrum van Bolsward. Iedere 8 minuten start er een groep met ongeveer 650 deelnemers. Het lotingssysteem zorgt voor de indeling van de verschillende groepen. Om de tocht te volbrengen moeten de deelnemers alle stempels bij de verschillende posten hebben gehaald en uiterlijk om 24.00 uur bij de laatste finishcontrole in Bolsward zijn.

Voor meer informatie Klik hier

Valkenburg - 2015
Op 29 augustus 2015 zijn we met de TC Kloosterzande weer naar Valkenburg geweest om daar een prachtige toertocht te gaan rijden.


Het was wederom een prachtige dag ( de weergoden waren ons gunstig gezind! ), waarop we met onze rijwielen een prachtig traject In de Limburgse heuvels hebben afgelegd. Er zaten ook dit jaar weer verschillende mooie beklimmingen in.

Ook de after-party was weer perfect verzorgd, het eten en de bijbehorende drankjes waren weer geweldig lekker!

Op deze plaats een woord van dank aan de organisator van deze mooie toertocht Paul de Kort.

Alpenstage - 2016
Ook dit jaar zijn we van plan om weer eens een weekje in de bergen te gaan rijden.


Vrijdag 14 Juni ( 2013 )


- Sponsors -

- 2B-Fit -
Voor tijdens de wintermaanden fit blijven Klik hier
- Wielerronde -
- Flamoeskus -
- NTFU -
- VBR -
- Het weer -
- Contact -

Kloosterzande

011 4686210

info@tckloosterzande.nl

- Routeplanner -

Type uw postcode

- Social Media -